Egyéni spirituális kezelés

Egyéni spirituális kezelés

 

Ha először jönnél el hozzám, lélekgyógyászat vagy szellemgyógyászat miatt, akkor készülj fel egy csodás utazásra. Az egyéni spirituális kezelés, mindig mást hoz, egyénre szabva, de az angyali erők és a spirituális energiák állandóak.

Készülj fel, hogy energia dömping zúdul a nyakadba.              

 

 

 

 

 

 

          Fotó: Szeghalmi Andrea

Érzem amit érzel, érzem amit gondolsz.

Érzem a fájdalmad, érzem a félelmed.

Érzem a hited, érzem a szereteted.

Érzem a gátad, érzem vágyad.

Érzem a múltad, érzem a jövőd.

A szabad csatorna, a tiszta áramlás erejében.

A szabad akaratoddal, és tiszta fényünkkel.

Egyéni spirituális kezelés előtt, mielőtt megérkezel, a hat arkangyal által energetizált védelmi pecséttel és Mihály arkangyal angyalaival végzett tisztítással és védelemmel készítek teljesen biztonságos teret számunkra.

Ami kivételes, hogy 1 órát csak arra szánunk, hogy minden problémát, minden kérdést átbeszéljük. Arra szánjuk ezt az időt, hogy mindent megtudj, arról, hogy hogyan és mit vagyok képes tenni. Kb. egy-egy adott problémára mennyi időre vagy kezelésre van szükséged. Átbeszéljük, hogy mi a cél és annak elérése érdekében mire van szükség.
Egy kicsit megismerjük egymást, bizalmat építsünk ki.
A kezelés elkezdése előtt, minden esetben -már egy ideje… -, ráhangolódom a tiszta forrás energiára, az égi vezettetésre és kérem, hogy azt az információt, azt a technikát küldjék, és azt a csatornát nyissák meg, amivel Neked, az adott problémával kapcsolatban, ebben az időpontban, a legjobban és a legtöbbet tudunk segíteni. Ez az engedés, hozzásegített ahhoz, hogy nyitott csatornaként átéljek és véghez vigyek olyan energetikai, lélekgyógyászati és szellemgyógyászati kezeléseket, mellyel hatalmas változások indulnak be az életedbe. Úgy, ahogy a sajátomban is. Nekem működik.
Kezelések során mindig személyre szabott lehetőségek és akár új technikák kapnak teret. Ahogy nincs két egyforma ember, egyforma lélek, egyforma szellem, úgy egyforma kezelés sincs. A sajátodat kapod. Az égiek által legjobbnak ítéltet. Ami Neked akkor a legmegfelelőbb. Azért is egyéni spirituális kezelés.