Gyógyító angyali üzenet

Gyógyító angyali üzenet

 

Földi világunk az anyag korlátai közé van szorítva. Fizikai agyunkkal, értelmünkkel egy másik síkot és onnan származó információt nehezen tudunk érzékelni. -- Természetesen vannak kivételek. A képességet van, aki átoknak és van, aki áldásnak éli meg. – Sok-sok változásra van szüksége az anyagba zárt tudatunknak, hogy megfejlője a kommunikáció lehetőségét.

Mi átlagembereknek, változó intenzitással, változó hatásokra, változó időben élhetjük meg a fejlődés lehetőségét. A tudatalatti képes kontrollálni, hogy mikor, mennyit enged be. Mindig csak annyit, amennyire készen állunk. Engedjük meg az áramlás lehetőségét önmagunknak. Feküdjünk fel az aranysugár útra, és lazuljunk el. Amikor érezzük a hívást, menjünk. Engedjük be számunkra legjobb hatásokat. A legjobb előadást, a legjobb könyvet, a legjobb barátot, a legjobb segítőt, a legjobb mestert. Engedjük be az energiákat, az érzéseket, a rezgéseket, melyek emelik a létünket és sodornak a megértés a tudatosulás felé.

2260044100.jpg

A változás mindenkinek eljön. Ezt akár egy mélypontként is meg tudjuk élni. Mindeninek egyéni az intenzitása, és az ideje. Minél jobban ellenállsz, annál mélyebbre visz és annál tovább tart. A tudatalatti engedi be és szabályozza a beáramló hatásokat. Figyeli a fejlődést, a tanulási mélységet és periódust, az ütemet, az ellenállást. A blokkok oldása után jöhet az emelkedés. Míg a belső gátak tartják magukat és nem építünk ki stabil alapokat, hiába járjuk a spiritualitás útvesztőit. Könnyen eltévedhetünk. Vegyük észre a kényszerítéseket, hogy meg tudjuk fejlődni, amit meg kell. Ha az ego ellenállásába és irányíttatásába kapaszkodunk, elsodródunk egy másik világba. A képzelet világába.

Segítőink és felsőbb mestereink segítsége mindig adott számunkra. Kérjük a támogatásukat! Az angyalok energiái és üzenetei is megtalálják mindazt a nyitott fület, aki felkészült a befogadásukra. Ne sürgessük! Ha nem is halljuk, látjuk, akkor is támogatott állapotban vagyunk, ha engedjük. Kérhetjük: „Történjék velem az, ami számomra a legjobb!”