ÁSVÁNYOK, FÉLDRÁGAKÖVEK HATÁSAI

Hogyan gyógyítanak az ásványok?

ÁSVÁNYOK, FÉLDRÁGAKÖVEK HATÁSAI

 

A címre kattintva, a Nika ásvány-ékszer oldalára jutsz. Ott, az almenükben, ABC szerinti rendben találhatóak a gyógyító ásványok listája, a féldrágakövek hatásai. A teljesség igénye nélkül, a Nika ásvány-ékszer által leggyakrabban használt ásványokat foglaltuk össze.

A listában szereplő ásványok, kombinálhatóak ugyan, de nagy körültekinést is igényel. Miben másak a Nika ásvány-ékszer ékszerei? Ezen a linken olvashatsz róla bővebben.

Az összefűzött gyógyító ásványok a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak. Így hangolódunk a finom energetikai rendszerre és hozzuk át a fizikai valóságunkba. 

Hogyan gyógyítanak az ásványok?                         Ametiszt

 

Az alcím egy link, erre kattintva, a Nika ásvány-ékszer oldalán olvashatsz bővebben. A gyógyító kövek, az ásványok energetikai rendszerét, sokan, többféle képpen  használják és állítják. Bizonyos emberek érzékenyebbek olyan dolgokra, melyek  mások számára nem érzékelhetőek. Lehet ez a tisztán érzékelés, legyen az  látás, hallás de érzés formájában is. A gyógyító kövek hatásait, ezeknek az  embereknek az elbeszélései alapján és személyes megtapasztalásaink és ősi  feljegyzések alapján is mondhatjuk, hogy az ásványok gyógyító energetikával  rendelkeznek. De honnan ered a gyógyító erejük?

 Ha értesülni szeretnél a további cikkekről, érdekességekről, a facebook oldal kedvelésével ( Nika ásvány-ékszer ), ez lehetővé válik. De Hírlevélre is feliratkozhatsz. 

Gazda Mónika