ÁSVÁNY ÉKSZEREK PROGRAMOZÁSA

Ásvány ékszerek programozása asvanyok_programozasa.jpg                                

Ásvány ékszerek programozását, mindenki végzi, aki érintkezik az ásvánnyal. Tehát, ha megfogom, akkor is közvetítem a rezgésemet és már programozom is. Minden érintkezés, minden rezgés hatással van az egyénre és az ásványra is. Ezért érdemes minden újonnan vásárolt ásványt tisztítani és akár személyre szólóan programozni. Nem szeretjük, hogy ha a saját ásványunkhoz bárki hozzáért, mivel a rezgése által ismeretlen energiákat adhat a szeretett kristályunknak. De! Ha számunkra kedves és szeretetteljes egyén veszi a kezébe, akkor számunkra nem fog negatív rezgéseket tölteni az ásványunkba. 

Az elkészített ásvány ékszereimet tisztítom és programozom is, ha erre igény van. De természetesen fűzés közben is az égi energiák csatornájában fürdőzöm és így már eleve töltődik a sok-sok fénnyel.  

Az ásványok remekül tárolják, a bennük szakszerűen elhelyezett információkat, kódokat. Leginkább az éteri energiából érdemes a megfelelő fénykódot, programot behívni az ásványba, hogy azt a rezgést tudja viselőjének továbbítani. De, ha csupán a szeretet energiájával fogjuk a kezünkbe és vizualizáljuk a tisztulást és a töltést, már akkor is jót tettünk. 

A programozást égi és angyali energiákkal végzem, az ásvány ékszerek tisztítását követően. Ajánlom ezt mindenkinek, aki a kristályok programozását végzi. A ráhangolódás segítségével olyan energetikai rendszerek, kapuk nyílnak meg, melyek lehetővé teszik az ásvány ékszerekkel való kapcsolat felvételét és struktúrális töltését. 

Tanulmányaim és tapasztalataim alapján, energetikai rendszerekkel foglalkozom. Így tapasztalatok alapján, bizton állíthatom, hogy hatnak, az ilyen módon töltött ásványok. Csupán a környezetükben kell lenni, és fontos, hogy engedjük. Nem kell mást tenni, csak megnyitni magunkat az áramlatok előtt. 

Gyerekeknek azt szoktam mondani, ha nem tudják viselni, tegyék a párnájuk alá és szépeket fognak álmodni. Tudattalan állapotunkban tudjuk leginkább megengedni, hogy hatást gyakoroljanak ránk, a mi rezgéseinkre, a programozott ásványok. 

 

Programozás előre megbeszélés alapján történik csak, hiszen mindannyian másak vagyunk és mindannyiunknak eltérő energiára lehet szüksége. Kapcsolati lehetőség, az Információk menüpontban, vagy a lábléc elérhetőségeiben feltüntetett e-mail címen lehet. A facebookon, az Ásvány ékszer oldalon is létesíthetsz kapcsolatot. Ha kedveled az oldalt, akkor rendszeresen értesülhetsz az új eseményekről, az új feltöltésekről, a kitelepülésekről. 

Ha értesülni szeretnél a további cikkekről, érdekességekről, a facebook oldal kedvelésével ( Nika ásvány-ékszer ), ez lehetővé válik. De Hírlevélre is feliratkozhatsz. 

Gazda Mónika

   

ÁSVÁNY MALÁK